22 Mart 2010 Pazartesi

Blog Ödülleri 2010

Gelenekselleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Blog Ödülleri bu yıl bir kez daha tüm aktifliği ve heyecanı ile karşımızda. Bu kez tam 17 kategorinin yarışacağı organizasyon hem sayfalarımızı tanıtmak için hem de yeni bloggerlar ve yeni insanlarla tanışmak, yeni arkadaşlıklar kurmak için iyi bir fırsat.

Özellikle çok yakından takip ettiğim size ait blogların bu yarışmada başarılı olacağını düşünüyorum. Ödül alamasak bile orada olmak, bu organizasyona katkıda bulunmak bile güzel bir şey olsa gerek...

Bu yılki organizasyonu destekleyenler arasında Blog Dergisi olarak biz de yerimizi aldık. Eğer sizde katılmak isterseniz, ki katılmalısınız bence, buraya tıklayıp blog sayfanızı kaydettirmeniz yeterli... Şimdiden başarılar.

Not: Videonun açılması biraz zaman alıyor. İzlediğiniz için teşekkürler...

6 comments:

Roselyn dedi ki...

ne güzelmiş!!
kaydoldum hemen =)
pek öyle aman aman bir blog değil benimkisi, daha elden geçireceğim vaktim olduğuda ama bakalım =D
<3

mit dedi ki...

Şimdiden başarılar ;)

Sihirlitorba dedi ki...

mimledim :)

mit dedi ki...

Hain! :)

Adsız dedi ki...

Mitcim "blog dergisi" olarak size başarılar diliyorum.çok isabetli bir karar vermişsiniz katılmakla.sonucu merakla bekleyeceğiz.

mit dedi ki...

Teşekkürler sevgili kamikaze. Biz yarışan olarak değil, destekçi olarak katılıyoruz. Orada bir yanlış anlaşılma olmuş sanırsam :) Yine de teşekkürler...