18 Eylül 2010 Cumartesi

Yemin ve Öç basıldı!

Söze nasıl başlasam bilemiyorum. Sizlere bir süre önce bahsettiğim ve bu sayfalarda tanıtımını yaptığım e-kitabım Yemin ve Öç artık sadece bir e-kitap değil. Tam aksine kapağıyla, dolu dolu sayfalarıyla, çizimleriyle gerçek bir kitap. Üstelik oldukça da kaliteli bir baskıya sahip.


Her ne kadar benden bahsetmeyin dese de sevgili Vildan ve Hakan Ceyhan'ın, değerli ağabeyim Aşkın Güngör'ün ve sevgili dostlarım Hakan Tunç ie Onur Selamet'in bu kitabın ortaya çıkmasındaki katkıları çok büyük. Ben böyle bir şeyi sadece hayal edebilirdim, onlar ise bir hayali gerçeğe dönüştüren kişiler oldular.

Kitabı ilk elime aldığımda hissettiğim duyguları, mutluluğu ve heyecanı size anlatamam. Sayfalarını karıştırmak, sayfalardan bana göz kırpan kelimelerimi görmek, yeni kitap kokusunu doya doya içime çekmek harika bir duyguydu gerçekten de...


Kitap şu an için sadece sembolik bir miktarda basıldı. O yüzden kitapçılarda falan aramayın, bulamazsınız. Bazı telif haklarından dolayı bu yolu seçmek zorunda kaldık. Ama bu bile oldukça önemli bir şeydir benim için.


Kitabı almak için kayiprihtim@gmail.com adresine bir e-posta göndermeniz yeterli. Daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.


Her şey için teşekkürler...

20 comments:

Roselyn dedi ki...

Çok sevindim =) Keşke alıp okuyabilsem. Her ne kadar çok okumak istesem de e-kitap bana soğuk ve baş ağrıtıcı geldiği için okumak fırsatına erişemedim, hala yazılı belgeler klasörümde duruyor. =)

Kapak ilüstrasyonunu çizen kim? =D

SirEvo dedi ki...

Vay be. Mükemmel hocam. Hayırlı uğurlu olsun. Devamı da katlanarak gelsin...

Newbahar dedi ki...

Hayırlı olsun, okuyucusu bol olsun...

Onca yıldın emeğini sanırım yavaş yavaş alıyorsunuz. Profilinizde bulunan kısa bilgidende anlaşıldığı üzere siz çoktan yazar sfatını kazanmışsınız.

İnsanın kendi yazdığı bir kitaba sahip olması ne güzel. Sizi gönülden kutluyorum.

Pabuc dedi ki...

Harikaaa bir haber çok mutlu oldummm...

İnş. sorunları aşarsınız da kitapçılarda görürüz ve alırız...Bu kitabın yazarı varya yazarı bizim blog camiasındandı , benim yazılarıma bile yorum yazmışlığı vardı diyecez inşaaAllah :))

zeynep dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsunn sevgili yazarım......Çok sevindim sevgili mit adına Allah daim etsinn inşaAllah...e artık imza günleride başlar senin içinn .............İnşaAlllahhhhhhhhhhhh.....

mit dedi ki...

@ Roselyn: Çok teşekkür ederim sevgili Rose, darısı en kısa zamanda senin başına inşallah ;)

Kapak çizerimiz A.Gökhan Gültekin. Kendisi Gölge E-dergi'nin de kapak çizeri aynı zamanda. Deviantart sayfasına buradan ulaşabilirsin;

telumaithor

Sevgiler...

@ SirEvo: Sağol ahbabım, çok teşekkür ederim. İnşallah... Seni de en kısa zamanda büyük bir sinema eleştirmeni olarak görmeyi umuyorum :) Sevgiler...

@ Newbahar: Çok teşekkürler :) Böyle düşünmeniz beni duygulandırdı. Kendi isminizi bir kitabı üzeride görmenin, insanların olumlu tepkilerini duyanın verdiği hissi atmanın imkanı yok. Umarım bir gün siz de yaşarsınız. Tekrar teşekkürler.

@ Pabuç: Çok teşekkür ederim sevgili Pabuç :) Bakalım, kısmet. Her işte bir hayı vardır ne de olsa.

Bence öyle demeyeceksin. Bence diyeceksin ki "Bu kitabın yazarı blog camiasından ve hala benim siteme girip yorum yazar."

Sevgiler ;)

@ Zeynep: Teşekkür ederim sevgili ablacığım. İnşallah... İmza günlerim şimdiden başladı, aile ve arkadaş çevremde koluma her yapışan bir imza istiyor :)

Sihirlitorba dedi ki...

Mit çok sevindim gerçekten de...bu çok güzel bir haber oldu.inşaallah kitabın sonsuz sayıda basılıp,dünyada ne kadar dil varsa hepsine çevrilir ;)başarılarının devamını diliyorum...

mit dedi ki...

Waov! Bu en vahşi hayallerimden bile daha vahşi bir hayal :) Hayallerimin ötesinde demek oluyor bu sanırım. Hmmm...

Teşekkürler :)

Ali Yüksel dedi ki...

hocam tebrikler. Devamının gelmesi temennisiyle...

mit dedi ki...

Çok teşekkür ederim, inşallah...

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

Hayırlı ve uğurlu olur inşallah
sevgiler...

mit dedi ki...

Çok teşekkür ediyorum sevgili Küçük Hala. Yavru Kartal'a kucak dolusu sevgiler.
-İmza; Kart Kartal :)

modafobik dedi ki...

Süpppper! Çok tebrik ederim ya, baya başarılı bi proje bu! :)

mit dedi ki...

Teşekkürler :) Ne kadar başarılı olduğu şu an tartışılır. Fakat yapabilmiş olmak bile çok güzel bir şey inanın.

Yasin dedi ki...

Hayırlı olsun, tebrik ediyorum İhsan abi...

Şarküteri dedi ki...

Mit tebrik ederim, bu çok güzel bir duygu olmalı. Umarım daha büyük çapta tüm ülke bazında basılır ve dağıtılır...

Telif hakları dediğin nedir?

mit dedi ki...

@ Yasin: Sağol Yasincim, gerisi senin ve tüm Blog Dergisi yazarlarının başına. Ben yolu açtım, gerisi size kalmış :)

@ Şarküteri: Selamlar dostum. Gerçekten de çok güzel bir duygu bu. Anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor. Bir gün herkesin buna benzer bir şey yaşamasını isterim.

Telif hakları şöyle... Bu kitap Forgotten Realms / Unutulmuş Diyarlar evreninde geçiyor ve bu evrenin tüm hakları TSR firmasına ait. İlk başta bir e-kitap olarak tasarlandığı için bunun bir önemi yoktu fakat basılı materyal haline gelince işler değişti.

Neyse, bir şekilde aşmayı başardık ama kitapçıların raflarında göremeyecek olmak yine de üzücü. Bir daha ki sefere artık.

Umarım.

Hazal dedi ki...

Gerçek kitabın kokusu, dokunuşunuza verdiği o utangaç karşılığın yerini bir ekitap tutamıyor :). Bu haber ile hem çok şaşırdım hem de bir o kadar sevindim. Sizin gibi bir yazarın kitap çıkarması gerekli bir durumdu. Bu kadar iyi yazan birilerinin basılı kitaplarıyla kitlelere seslenmesi ve piyasadaki "piyasa insanları"nı temizlemesi gerekiyor diye düşünüyorum. Tabii ki böyle bir amacınız olduğunu söylemiyorum, sadece benim düşüncelerim bunlar ^^.

Kitabı bekliyorum bu arada. Rafta yeri hazır da artık gelse elimize bir alsak yahu :D.

Siz hissetiklerinizi anlatınca bir an kendimi koydum sizin yerinize. Herhalde uzun uzun kapağa bakar, iç resimlerini inceler ve her resimde"işte burada çizili olan benim karakterim..." gibi hülyalara dalardım. Ellerim de tirerdi o kitabı elime alınca :D.

Başarılarınızın devamını diliyorum^^. İnşallah başka kitaplarınız da çıkar da bizler sizin kitaplarınıza yer armakla uğraşırız ^^.

not: yaa işte fantazya böyle yüce bir edebiyat türü, pöh!

kusad dedi ki...

Peki Unutulmuş Diyarlar evrenin bir benzerini yapsan bu kitaplık.Çakma olur ama olur. :D

mit dedi ki...

@ Hazal: Pöh ki ne pöh! :) Bazı yayıncılar e-kitap uygulamasını yaymaya çalışsalar da dediğin çok doğru. Hiçbir şey gerçek bir kitabın verdiği o hazzı veremez.

Dilerim hayalin bir gün gerek olur ve insanlar kendini senin yerine koyarlar :)

Güzel yorumun için teşekkürler.

@ kusad: Aklımıza gelmedi değil ama iş işten geçtikten sonra :) Kendi oluşturduğun bir evrende yazmanın keyfi de bir başkadır üstelik. Neyse, olan oldu artık. Önümüzdeki maçlara bakalım :)