3 Kasım 2011 Perşembe

İmza günü mü? Nasıl bir şey ki o?

Evet, biliyorum. Çok uzun zamandır yazamıyorum bu sayfalara. Hatta yazmayı geçtim, sizin bloglarınıza uğrayıp bir yorum bile bırakamaz oldum. O yüzden bana ne kadar sitem etseniz, kafama ne kadar terlik, takunya, oklava, piyano (öhöm!) fırlatsanız haklısınız. Fakat gerçekten de çok yoğunum ve iş dışında başka şeye harcayacak zamanı zor buluyorum. O yüzden lütfen o kızılcık sopasını yere koyun. Yavaşça... Hayır, kafama doğru değil! Ah! 

Hıncınızı aldığınıza göre anlatmaya devam edeyim efendim. Dediğim gibi "iş dışında başka şeye vakit ayıramıyorum" aylarına geri döndüm. Neyse ki başka birileri, mesela BU Yayınevi'nden Melek Hanım benim için bir şeyler ayarlıyor da yılda bir de olsa ufak kaçamaklar yapabiliyorum (Kendisine buradan bir kez daha teşekkürler bu arada). Peki nedir bu -ufak-kaçamak? Hemen anlatayım.

Hatırlayacağınız gibi şuradaki yazımda yeni çıkan kitabımın haberini sizlerle paylaşmıştım. İşte o kitabın imza günü düzenlenecek bu ay içerisinde. Bildiğiniz (ya da şimdi öğrendiğiniz ama çaktırmadığınız) üzere bayramdan hemen sonra İstanbul Kitap Fuarı başlıyor. Fuarın son günü yani 20 Kasım Pazar günü ben de orada olacağım ve BU Yayınevi standında kitaplarımı imzalayacağım inşallah. Tabi beni kim tanır, bana kim kitap imzalatır orası biraz meçhul ama olsun. Sonuçta bu bir ilk olacak benim açımdan ve bunu yaşama şansını yakaladığım için gerçekten de çok mutluyum. Hatta şimdiden imza pratiği yapmaya başladım. Evdeki emektar dikiş makinesini açıp üzerinde imza atmaya çalışıyorum. Böylece elim titrerken de güzel imza atabileceğim. Yani en azından öyle umuyorum...

Hatırlıyorum da bu sayfalarda ilk hikayelerimi yayınladığım zamanlarda içinizden pek çoğu "Kitaplarını da okuruz umarım." tarzı yorumlar bırakmıştı. Bense tebessüm etmekle yetinmiştim sadece. İnanmıyordum çünkü böyle bir şey olabileceğine. Ben ne bileyim nefesinizin... aman, şey... yorumunuzun bu kadar kuvvetli olacağını? Hala şaşkınlık içerisindeyim doğrusu. "Ben? Kitap fuarında kendi kitabımı imzalayacağım ha? Yok artık!" Ama oldu işte... Bunun için siz blog okurlarım olmak üzere hikayelerimi okuyan ve yorumlarıyla beni destekleyen herkese kocaman bir teşekkür borçluyum gerçekten de. Sağ olun, var olun.

Uzun lafın kısası, 20 Kasım'da kitap fuarına gelirseniz ve bir köşede yüzü heyecandan solmuş ve eli 9.2 şiddetinde titreyen bir delikanlı görürseniz bilin ki o benim. Müsait olan herkesi güzel bir sohbet ve keyifli bir gün için fuara bekliyorum.  

Görüşmek dileğiyle...

11 comments:

HYPATİA dedi ki...

Keşke 13ünde olsaydı...20sinde Kpdsye gireceğim için Eskişehirde olacağım...neyse imzalatamasamda kitabı alma olanağım olacağına sevindim...ilk imza gününüzüde tebrik ederim...umarım diğer imza günleriniz için güzel bir başlangıç olur...eminim ilk 10 dakikasından sonra heyecanınızı atarsınız...iyi çalışmalar :)

öykü dedi ki...

ama bu superrrr bı haber:)
,,uygun olursa sartlar bı ce e demek ısterım belkı de derım kımbılır

tebrıkler
sevgıler:)

zeynep dedi ki...

Canım ya kıyamam sana:)) Dikiş makinesi iyi taktik çalıştır ama, sarsıntı halinde daha güzel imza atabilmek adına:))
Şaka bir yana yürekten kutluyorum seni. Her daim yolun açık olsun Ankara'ya gel iki elim kanda da olsa gelirim kitabıma şöyle afilli bir imza almaya:))
Destek olanlara da ayrıyeten teşekkür ediyorum..Rabbim yolunu açık etsin ..

Oğlumda güzel edebi yazılar yazabiliyormuş geçen hafta ilk defa fark ettik hatta kendide yeni fark etti:))seni anlattım ona örnek teşkil edesin diye, yaşantından en ince noktalara kadar ince espirilerle anlattığın anılarını..Kitabını da elime aldığım gün göstereceğim bak bu bizim yorgun savaşçı diye:))
Kardeşim blog arkadaşım gurur duyuyorum seninle .
Sevgiler..

Sihirlitorba dedi ki...

MİT bu harika...inşaAllah bol satışlı bol imzalı bir gün olur...bakarsın ben de bi sürpriz yaparım ;)

mit dedi ki...

@ Hypatia: Tüh, keşke öyle olsaymış o zaman :) Aslında 13'ü olmasını ben de çok istiyordum ama kitabın çıkış tarihi biraz gecikince 20'sine sarkmak zorunda kaldı. Belki başka bir sefere? Çok teşekkür ederim bu arada ve sınavda sonsuz başarılar dilerim.

@ Öykü: Bak bu da süper bir haber :) Görüşebilirsek çok mutlu olurum, kucak dolusu sevgiler arkadaşım :)

@ Zeynep: Amin, çok teşekkürler abla :) Makineyi çalıştırıyorum zaten. Hem söküklerimi dikiyorum hem de imza çalışması yapıyorum :P Kısmet olursa Ankara'ya da gelirim inşallah. Güzel olur :)

Oğlun adına da çok sevindim gerçekten. İnşallah bir gün onun yazılarını, kitaplarını, imza günü haberlerini de okuyabiliriz. Ama keşke çocuğa beni örnek göstermeseydin, genç yaşta psikolojik bozukluklar başlamasın çocukta :))) Tekrar tekrar teşekkürler, sevgiler...

@ S.Torba: Teşekkürler arkadaşım. Amin, inşallah. Eğer gelebilirsen harika olur. Görüşmek üzere :)

Berre dedi ki...

Eliniz oraya değmişken sizi bir de Bursa Kitap Fuarında görsek ne güzel olur ama. İnanın yoldan geçeni tutup kitap imzalatması için fuara sürüklerim, standın önü hiç boş kalmaz. Ayrıca söz günde üç öğün yemek benden, hemde sofrada çatal bıçak olacak ve sinekler bardağınızın içinde jakuzi keyfi yapamayacaklar. u_u Bekliyoruz efendim.

Yine de ben her ihtimale karşılık bu fuara gelebilmek için aile bireylerime yakarıyorum. Eee işin sonunda İhsan Tatari'den imza almak var.

Bir kez daha canı gönülden tebrik ederim, umarım standınızın önünden büycüler, elfler eksik olmaz. Aman şey yani, insanlar diyecektim. ^^

mit dedi ki...

Sevgili Berre :)

Her yorumunla, her yazınla, her hikayenle kısacası yaptığın her işle beni şaşırtmayı nasıl becerebiliyorsun hala anlamış değilim. Hep "Bir sonrakinde şaşırmayacağım." diyorum kendime fakat her seferinde yüzümde yarı tebessüm yarı şaşkınlık ifadesiyle bırakıyorsun beni ekranın başında. Sen bu işi gerçekten de iyi biliyorsun :)

Eğer fuara gelemezsen ben imzalayıp sana göndereceğim, söz. Yeter ki sen şu maharetli kalemini hiç susturma.

Sevgiler...

Modern Juliet Dergi dedi ki...

Ben kayıp rıhtımdan moonstone. Bu habere hem üzüldüm hem sevindim ben. Sevindim çünkü kitaplarınızı edinmek için yanıp tutuşuyordum ve kitap fuarında kitaplarınızı bulabileceğimi umuyorum. Üzüldüm çünkü ben de fuara on üçünde gidebileceğim. Ama çoook isterdim kitaplarınızı imzalatmak.

Bu arada ben de sıra arkadaşımı onu esir alıp az imza alıştırması yapmadım. Bu olmuş mu bu olmamış mı muhabbetinden kendimden soğuttum kızı:)

mit dedi ki...

Selamlar Moonstone. Görünüşe bakılırsa herkes 13'ünde akın edecek fuara. Ben de o gün olsun istiyordum ama kısmet değilmiş, ne diyeyim?

Kitap, fuarın ilk gününden itibaren fuarda bulunacak. BU yayınevi standında olacak. İnşallah beğenirsiniz. İmza olayını da başka bir sefere halledebiliriz belki :) Kim bilir?

Değerli yorumun için çok çok teşekkürler...

Adsız dedi ki...

hayırlı ve uğurlu olsun efemmm:)bol bol imzalar dağıtmanı diliyorum.izmir kitap fuarında bize de imza verirsin artıkk:) başarılar diliyorum.

mit dedi ki...

Teşekkürler arkadaşım, çok sa ol. İnşallah İzmir fuarında da olurum. Çok istiyorum, bakalım kısmet. Sevgiler...