12 Nisan 2011 Salı

Buraya kadar mı?


Uzun zamandır bir şeyler yazmamanın sıkıntısını çekiyorum bu aralar. Ne yazdıklarım hoşuma gidiyor ne de kelimeleri istediğim gibi birleştirebiliyorum. Biraz da içimden gelmiyor sanırım. Aslında anlatabileceğim o kadar çok şey var ki aklımda… Hikâye yazarken de böyle bu, blog tutarken de… Şu “yazamama” hastalığına tutuldum galiba. Ne diyorlardı ona? Hah! Yazar kilitlenmesi…

Bir çilingire gitsem bu kilidi çözebilir mi acaba? Yazarların kilitlenmelerini çözen bir tane olmalı ama. İsmi farklı olurdu o zaman sanırım… Yazargir… Yok, bunu beğenmedim. Kötü şeyle çağrıştırıyor. Çilinzar? Eh, bu fena değil. “Kilitlenen yazarlar itina ile açılır.” yazar tabelasında da. Ama bir zahmet tornavidasız olsun lütfen… Oramın buramın tornavida ile kurcalanmasını pek sevmem de...

Bakınız nasıl da saçmaladım. Dedim ya, yazamıyorum. Ya da şöyle diyeyim, eskisi gibi yazamıyorum. Belki de kepenkleri kapatmanın vakti gelmiştir. Hmmm?

15 comments:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

İlahii.:)) Bu hepimizde oluyor.Biraz beslenmen lazım belki de.Tabii mecazi anlamda,olay,insan vs.biriktirmelisin içinde ne dersin?
Unutma hikayeler konusunda gerçekten başarılısın.Blog dünYasına daha iyisi gelene kadar birinci sensin.

SirEvo dedi ki...

Fikir güzel valla. :D

Abi olur böyle arada. Etrafında gelişen olaylar, bazen farkettirmese de bir şekilde etkiler. Kafanı fazla takmamaya çalış, birkaç gün, birkaç vakit sonra eski performansına ulaşırsın. :))

Roselyn dedi ki...

nette çizer kilitlenmeleri ile alakalı bir çok tutorial var, nasıl kırılır ne yapılır diye. Eminim yazarlar için de mevcuttur. Genelde yazdıkça açılır benimki =)

zeynep dedi ki...

Haha çok bilen google amcamıza sordun mu ;))kesin vardır prg falan:))Katılıyorum arkadaşlara sen bir numarasın..Arada olur öyle ne zaman istersen yaz sakın bırakma ama...Hani lazımsa haşhaşlı revani göndereyim olmaz mı:))
Sevgiler...

NzN dedi ki...

hani porçöz bütün pisi-kiri çözüyor ya belki bir yazarçöz olsa bütün sorunları çözer :)

mit dedi ki...

@ İçimden geldiği gibi: Teşekkür ederim desteğiniz için. Bana gelinceye kadar çok daha iyi blog yazarları var ama. Mesela "İçimden geldiği gibi" adında bir blog var, üstüne tanımam :) Sevgiler...

@ SirEvo: Teşekkürler dostum. Ama durum böyle maalesef... Yorum yazmak bile zor geliyor bazen. Belki de senin dediğin gibi kafamı dağıtmalı, uzaklaşmalıyım biraz. Görüşmek üzere...

@ Roselyn: Hmmm... Bir çizer yazarak açılıyorsa bir yazar da çizerek açılır mı dersin? :) Çok pis çöp adam çizerim :) Sağol arkadaşım.

@ Zeynep: Sağol Zeynep ablacığım. Haşa, bir numara olmak ne haddimize... Haşhaşlı revaniden alabilirim ama :) Sevgiler...

mit dedi ki...

@ NzN: Hahahaha :))) O da güzel bir fikirmiş :)

Hepinize tekrar tekrar teşekkürler. Sizin varlığınız ve dostluğunuz bile bu sayfayı açık tutmak için yeterli bir sebep.

Günberi Güncesi dedi ki...

Sizin yazmaya bırakacağınız düşüncesiyle derinden derine titredim sayın mit. Lütfen biz zavallı okuyuculara böyle kötü fikirlerle eziyet etmeyin. Kalbimiz dayanmayacak sonra :)

Kaleminizle gereken konuşmayı yaptıktan sonra kendisiyle bir uzlaşmaya varacağınıza eminim. Siz ki koskoca "Yorgun Savaşçı" ne kadar büyük badireler atlatmışsın, bununla mı baş edemeyeceksiniz.

Kaleminize kuvvet ^^

mit dedi ki...

Samimi yorumun için teşekkür ederim sevgili rıhtımdaşım.

Kalemimle gerekli konuşmayı defalarca yapmama, klavyemin önünde diz çöküp yalvarmama, hatta belki düşünceler kulağımdan falan düşer diye kafamı yan yatırıp tek ayağımın üstünde zıplamama rağmen olmuyor maalesef.

Yine de deneyeceğim. Bakalım ne çıkacak...

Teşekkürler.

Adsız dedi ki...

mitcimm sakın bırakma:(((( bak benden çok yazıyorsun sen:)) benim durumum daha vahim:) buluşmalar olmasa hiçbir şey yazamıcam sanırım:( bir de şu engeller hevesimizi kırdı.emin ol herşey çok daha güzel olacak:)) senin heybende,hayalgücünde neler neler saklı:) okumaya doyamadığım "YEMİN VE ÖÇ" adlı harikulade kitabı yazan ben miyim:))) daha ne kitaplar çıkacak senden maşallahh:) sağlıcakla kal.çok şükür bloğuna gidip yorum yazabildim ya benden mutluus yok^^^^

mit dedi ki...

Teşekkürler sevgili kamikaze. Biraz uzaklaşacağım sanırım. Yorgun Savaşçı yorgun bu aralar... Kafamı dinlemem lazım. Sağ ol desteğin için, geç cevap için de kusura bakma.

İnternet Teknikleri dedi ki...

Böyle usta bir kalem için elbetteki buraya kadar değil. Mutlaka arada bir soluklanmalısınız diye düşünüyorum sadece o kadar. Kilitlenmeler olur ve bu kilitlenmeler hiç ummadığınız bir zamanda kendiliğinden çözülür. Siz hiç merak etmeyin. :)) Daha yazacak ve paylaşacak çok şeyiniz var bizlerle...
http:ticaretkocu.blogspot.com

mit dedi ki...

Samimi yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bundan birkaç gün önceki yorumunuzu reklam olarak algılayıp yayınlamamıştım, o yüzden size bir özür borçluyum. Yorumunuzun sonundaki linkleri görünce... Tekrardan teşekkürler.

sihirlitorba dedi ki...

hayıııııııııırrrrrrrrrrrr...sakın ha...kepenk kapatmana
gerek yok,bak ne güzel yazmışsın işte ;) hem o dediğin bana da oluyor.bazen kaç kere düzeltme yapıyorum yazılarımı yazarken ;)
aynen devam...biz seni her şekilde okuruz...

mit dedi ki...

Valla bir ara ciddi ciddi düşündüm bırakma işini. Öyle düzeltmeyle falan kurtulamıyordum, bildiğin yazamıyordum çünkü. Neyse ki imdadıma kitap fuarı yetişti :) Hava değişimi almam lazımmış meğer. Eee, 3 yıldır yıllık izin yapmazsam böyle olur işte.