25 Ocak 2013 Cuma

Yitik Öyküler 2, bizlere TRT'den el salladı


Okul adlı sinema filmi ile Hayalet Kitap ve Varolmayanlar adlı romanlarıyla adından sıkça söz ettiren sevgili Doğu Yücel şimdi de televizyon sunuculuğuna soyundu. Hem de elini attığı her işte olduğu gibi gayet başarılı bir şekilde... TRT'de yayınlanan "Liste Kitap" adlı programı sunan sevgili Doğu, her hafta beş dakika içerisinde beş kitap tanıtıyor bizlere. Bakmayın siz sürenin kısalığına, o beş dakikaya ne harikalar sığıyor bir bilseniz.

Programın bu haftaki bölümü benim için büyük bir sürprizi de içinde barındırıyordu. Çünkü tanıtılan ilk kitap Yitik Öyküler 2 - Bilekbüken'di! Kitabımdan övgüyle bahseden Doğu Yücel, beni de bilgisayar ekranımın karşısında dumura uğrattığından habersizdi tabii. Bengü ve Yosun sağ olsunlar, haberi bir güvercin ordusu eşliğinde ulaştırdılar bana. Ne diyeyim? Şaşırdım, küçük dilimi yuttum, duygulandım... Ve de çok müteşekkir kaldım. Kitabımı tanıtan, sadece bununla da kalmayıp öykülerimden övgüyle bahseden Doğu Yücel'e buradan kocaman bir teşekkürler gönderiyorum huzurlarınızda. 

Eğer programı izlemek isterseniz (istersiniz, istersiniiiiz) onu da hemen aşağıya ekliyorum. Şimdiden iyi seyirler ve hepinize tekrar tekrar teşekkürler.

6 comments:

Pabuc dedi ki...

Çok hoş,tebrik ediyoruz kitabın yazarını :)

Hala alamadık kitaplarını ama alacağım en kısa zamanda inş

mit dedi ki...

Çok teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

Ben de tebrik ediyorummm:)Kitabı daha okumadan ne kadar güzel olduğunu tahmin ediyorum.Seninle gurur duyuyoruz İhsancım.Programı da takip edeceğim:)

mit dedi ki...

Teşekkürler arkadaşım. Hep böyle diyorsun, korkuyorum. Sonunda beklentin öyle bir düzeye çıkacak ki kitabı beğenmeyecek ve beni Konak Meydanı'nda falakayla kovalayacaksın :)))

Avram dedi ki...

İhsan çaktırmadan, sessiz sedasız ünlü mü oluyorsun, nedir?:)

mit dedi ki...

Hahaha! :) Beni sizler yarattınız dermişim. Yok be abi, benim şan, şöhrette gözüm yok. İnsanlar yazdıklarımı severek okusun, bu benim için en büyük ödüldür :)