15 Mayıs 2010 Cumartesi

İlk kitabım yayında...

İşte uzun zamandır çok meşgul olmamın sebebi bu... Uzun uğraşlar sonucu ilk bölümlerini bu sayfalarda okuduğunuz hikayeyi büyütüp geliştirerek bu hale getirmeye çalışıyordum. Ve nihayet bitti.



Nihayet oldu!

Kayıp Rıhtım sizlere ilk kitabını büyük bir mutlulukla sunar!

M. İhsan Tatari'nin kaleminden, ilk olarak sadece Aylık Öykü Seçkisi için yazılan ve daha sonra da gelen devam bölümleri ile kitaba dönüşen bu eseri sizlere gurula sunuyoruz…

Yemin ve Öç, sizleri Unutulmuş Diyarlar evrenin farklı bir dilimine götürecek ve bir barbar ile inatçı bir cücenin dostluklarını gözler önüne serecek.

Editörlüğünü Onur SELAMET'in, kapak resmini A. Gökhan GÜLTEKİN'in, iç sayfa çizimlerini Celalettin CEYLAN'ın ve sayfa düzenini Hakan TUNÇ'un üstlendiği bu eser ile olağanüstü bir maceraya sizler de dâhil olun!

Umuyoruz sizler de bu kitabı bizler kadar sevecek ve okurken büyük keyif alacaksınız.

Şimdi de sizleri, kitabın künye bilgilerinin yer aldığı ve indirebileceğiniz adresi veren sayfamıza buyur ediyoruz. Künye bilgileri için buraya, kitabı indirmek içinse buraya tıklamanız yeterli.

Şimdiden keyifli okumalar!

Mit der ki:

Sizin de anlayacağınız üzere kitap fantastik edebiyat türünde yazıldı. Türle alakanız yoksa ya da hoşlanmıyorsanız sırf ben yazdığım için okuyup da kendinize eziyet etmeyin lütfen. Kitabı ilgili linke tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Desteğinizden dolayı hepinize çok çok teşekkürler.

20 comments:

öykü dedi ki...

Hayırlı olsun
hem sasırdım hem de cok sevındım
Ben ılk fırsatta okuyacagım
dusuncleerımı paylasırım
sevgılerımle

SirEvo dedi ki...

Kitap yazmak ha? Vay be. Kutluyorum seni. Gerçekten tebrik ederim.

Türü pek sevmem ama seven tanıdıklar bol. Nasıl edinebiliriz, nasıl satın alabiliriz bu kitabı?

mit dedi ki...

Teşekkürler arkadaşlar :) Fantastik Edebiyattan yani Yüzüklerin Efendisi'ndeki gibi elflerden, cücelerden vs. hoşlanmıyorsanız kendinizi zorlamayın lütfen ;)

Kitabı Kayıp Rıhtım sitesindeki sayfasından (www.kayiprihtim.org/portal/yemin-ve-oc/) PDF formatında indirebilirsiniz. Ya da hemen sağdaki sütunda bulunan kapak resmine tıklayarak da indirebilirsiniz.

İyi okumalar... Ve teşekkürler.

Pabuc dedi ki...

HAYIRLI OLSUN UĞURLU OLSUN...SÜPER OLMUŞ (OKUMADIM OKUYACAM) YANİ SENİN BİR KİTABININ ÇIKMASI SÜPER OLMUŞ..ÇOK MUTLU OLDUM SENİN ADINA..VE KENDİ BLOĞUMA DA LİNK EKLEDİMSANA SORMADAN UMARIM KIZMAZSIN :)

YA HİÇ BU TÜR HİKAYELER ÖYKÜLER OKUMAYAN İNSANLAR TABİMİT YAZMIŞ DİYE OKUYACAK ...NE DEMEK YANİİ DEĞER VERDİĞİN BİR ARKADAŞIN/KARDEŞİN KİTAP ÇKARACAK VE SEN ZAHMET EDİP OKUMAYACAN..BAL GİBİ DE OKUYACAN :)

eLLERİNE SAĞLIK YÜREĞİNE SAĞLIK VE DÜŞÜNCENE SAĞLIK...HAYIRLI OLSUN TEKRAR..

mit dedi ki...

Gördüm, "Korkak Savaşçı kitap çıkarmış" yazmışsın :) Çok teşekkürler, umarım okurken keyif alırsın ;)

Roselyn dedi ki...

ooo! hayırlı olsun! 8D
Çok sevindim =)

Sihirlitorba dedi ki...

MİT HAYIRLI OLSUN...BU ÇOK GÜZEL BİR HABER.DEVAMINI DA BEKLİYORUZ.EN KISA ZAMANDA OKUYACAĞIM İNŞAALLAH...TEVEKKELİ BİZİM SAVAŞÇI BU YÜZDEN ÇOK YORULUYOMUŞ ;)TEKRAR HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM...

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Harika bişey bu.Ne kadar güzel düşünülmüş.Peki maliyeti ne kadar? ondan bahsetmemişsin.
Başarılarının devamını diliyorum.

mit dedi ki...

@ Roselyn: Sağol arkadaşım. Darısı sana ve Düş evreninin başına ;)

@ Sihirli Sepet: Teşekkürler arkadaşım çok sağol :) Keyifli okumalar dilerim.

@ İçimden Geldiği Gibi: Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Maliyeti yok. Ücretsiz olarak indirip okuyabiliyorsunuz. Hazırlarken de pek para harcanmadı. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun.çooook sevindim mitcim.zevkle okuyacağımdan şüphen olmasın:)

mit dedi ki...

Teşekkürler kamikaze. Keyifli okumalar dilerim.

Unknown dedi ki...

burdan da tebrik edeyim arkadaşım sevgiler

mit dedi ki...

Çok çok teşekkür ederim arkadaşım. Sizlerin desteği benim için çok şey ifade ediyor gerçekten de. Allah eksikliğinizi göstermesin. Çok sağol.

Hayal Kahvem dedi ki...

Mit,kusura bakmayın. Anlamadım. Kitap çıkardınız. Bu şahane bir haber. İyi de niye indirip okuyayım ki? Ben bu kitabı elime alıp okumak istiyorum. Hem de kabına, ,içinedekilere, indirip bakmadan elime almak istiyorum. Söyler misiniz ben bu kitabı nereden satın alabilirim?
Çok heyecanlıyım okumak için! Ben bu kitabı hemen okumalıyım:)))
Heyyy! Şahane bir haber nu MİT!!!
Tebrikler!!

mit dedi ki...

Çünkü bu bir e-kitap Vildan Hanım :) Yani sadece elektronik ortamda var olan bir kitap. Sizin de taktir edeceğiniz gibi gerçek bir kitap basmak benim gibi amatör yazarlar için büyük bir külfet demek.

Teşekkür ederim :) Umarım beğenirsiniz. Ha, bu arada... Bu kitap basılmış olsaydı ve para ile satılıyor olsaydı bile size tek kuruş ödetmezdim, haberiniz olsun ;) İyi okumalar...

Hayal Kahvem dedi ki...

Üzgünüm Mit. Ben eski biriyim. e-kitap falan bilmem. Bizde kitap ele alınır, koklanır öyle okunur. Diyeceksiniz ki maliyeti var. Kim basacak? Kaça basacak? Benim bloğumun adı biliyorsunuz ki Hayal Kahvem! Genelde hayal kurarım. Bir bakmışım ki hayalim gerçek olmuş. Şimdi ben Hayal Kahvem'de bir hayal kurmalıyım. Demeliyim ki Mit'in kitabı basılsın, hatta Mit tarafından imzalansın bana gelsin:)
Du bakalım Mit... Hayaller gerçek olur bazen:)) Tabii çok istersen:))
Hayat ne oyunlar oynar insana bir bilsen:))

ramazan dedi ki...

Kitap yazmak harika bir şey. Umarım devamı gelir. İlk fırsatta okuyacağım. Gönlünüze sağlık.
Sevgiler.

mit dedi ki...

@ Vildan: Belki bir gün o da olur Vildan Hanım. Dediğiniz gibi, hayal etmek lazım. Hayat bu belli mi olur, çiğne senin de olur. Bu laf öyle değildi sanki ama neyse :))

@ Ramazan: Sağolun Ramazan Bey. Sizde de kitaplara layık anılar, hikayeler var aslında. He de herkesin okuması gereken cinsten. Dilerim sizden de böyle bir şeyi görme fırsatı buluruz.

Mr. Aşkın Güngör dedi ki...

Daha nice kitaplara sevgili Mit... Evet, kitap kokusu, evet...

mit dedi ki...

Teşekkürler Aşkın abi :) Sizi de Best-sellers raflarında görürüz inşallah en kısa zamanda.