13 Mayıs 2010 Perşembe

Sweet Blog ödülü

Sevgili DBP, eksik olmasın bir ödüle layık görmüş beni ve blog sayfamı. Hayır, hayır... En ayı blogger ödülü değil bu, resme bakıp da yanlış anlamlar çıkarmayın lütfen. En sevimli blog ödülü...

"Bir yıldır yazılarını tebessümle takip ettiğim, yorumlarıyla kahkaha bile attığım dünyanın en korkak savaşçısına veriyorum..." demiş bir de utanmadan. Nereden çıkarmışsa benim korkak olduğumu? Ben sadece köpeklerden birazcık korkarım. Bir de karanlıktan... Bir de yılandan, örümcekten, köpek balıklarından, korku filmlerinden ve... Tamam tamam, kabul ediyorum. Hayır, ayı olduğumu değil! Korkak olduğumu...

Bu ödül için kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve o kahkahalarının, neşesinin bir ömür boyu yakasını bırakmamasını diliyorum. Efendim? Ne dediniz? Mim'i kimlere mi dağıtıyorum? Hmmm... 10 kişi bulmam gerekiyormuş, bir bakalım.

  • Neşeli ve içten yazılarıyla her daim yüzümü gülümseten candan insan Vildan Hanım'a gelsin ilk önce. Hayal Kahvem'e hepinizi kahve içmeye beklerim.

  • Mütevaziliği ve olağanüstü hayal gücü ile Aşkın Güngör'e gelsin. Kelimelere adeta dans ettiren, on parmağında on marifet bulunan bu yazar kişi ile kitapları hakkında laflamak isterseniz Estarabim'e davetlisiniz.

  • Bir başka sempatik ve içten insana, sevgili Hakan-can'a gelsin bir de. Kendisi ise hiç tanışmamış olsam da kırk yıllık dostummuş gibi severim kendisini. İçten tavırlarından olsa gerek. Bu aralar pek fazla yazmıyor maalesef.

  • En yardım sever blog ödülü olsaydı bunu vereceğim ilk kişi Kamikaze olurdu herhalde. Çok duyarlı, aynı zamanda çok içten bir blog yazarıdır kendisi. Hemşehrim diye demiyorum (keh-keh-keh)

  • Her gün hayatın içinden ilginç anekdotlar, enteresan bilgiler, güzel fotoğraflar görmek isterseniz "İçimden Geldiği Gibi" uğramanız gereken adrestir derim.

  • Unutkanlık ve dalgınlıkta benden aşağı kalmayan, soğuk Ankara'nın sıcak insanı Teecetveli'ne gelsin. Gelsin ki blog sayfasını güncellemeye devam etsin. Özledik kendisini.

  • Kapı altlarından atılan zarfların, sessiz telefonların, denizlerden şişe ile gelen haberlerin imza sahibi bi dost'a gelsin bir de. Bir haftadır kayıp kendisi...
Ayrıca bu ödülü sevgili çok samimi bulduğum Sihirli Sepet'e, roman gibi hayatını sayfalarında bizlerle paylaşan Ramazan Bey'e, her biri bir ferman uzunluğunda yazıları ile beni hep şaşırtan Handan'a, beyaz kedimiz sevgili Öykü'ye ve tabii ki beni hep gülümseten insan DBP'ye de göndermek isterdim. Fakat onlar bu ödülü zaten almışlar. Eğer kabul ederlerse ikinci kez de ben takdim ediyorum bu ödülü kendilerine.

Yazılarımı okunmaya değer bulup beni takip eden herkese çok ama çok teşekkürler.

15 comments:

Pabuc dedi ki...

Şöyle söyleyeyim de açıklayıcı olsun..

''Bir futbol stadı dolusu kahkaha '' ;)

Huzur,sevgi ve güzel bakış da senin yakanı hiç bırakmasın...Kene gibi yapışsın da istesen de kurtulama inşaAllah ''Korkak Savaşçı '' :)

Alah'a emanetsin...

NOT:Benim ödülümü bana göndermeye kalkma falla kafana burdan bi terlik atarım neye uğradığını şaşarsın :P

öykü dedi ki...

:)))
Çok tsk ederım
Bu ödule sen cok layıksın benım gozumde
sempatık ınsan:)

mit dedi ki...

@ DBP: Tamam, tamam sana göndermiyorum vaz geçtim. Ver ayımı al ayını :) Sen de Allah'a emanet ol.

@ Öykü: Rica ederim, duygular karşılıklı ;) Çok çok teşekkürler.

Sihirlitorba dedi ki...

önce tebrik ediyorum mit...bloğun sonuna kadar en güzel ödülleri hak ediyor...özellikle de en komik blog ödülünü :) sonra çok teşekkür ediyorum...ikinci kez bu ödüle layık görüldüm...kabul etmez miyim hiç...ayrıca çok da mutlu oldum...tekrar çok teşekkürler...

mit dedi ki...

Sağol arkadaşım, teşekkürler :) Ayılarımız... aman, şey... ödüllerimiz bol olsun :)

Mr. Aşkın Güngör dedi ki...

"En ayı blogger" mi?
Hah haaayt... Üç gün gülerim ben buna :))

Mr. Aşkın Güngör dedi ki...

Ha, atlamayayım, benimle ilgili yazdığın onur verici sözler için de ayrıca çok teşekkürler sevgili Mit...

Sağ ol, var ol...

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Sevgiyle kucakladım.Teşekkürler...:))

mit dedi ki...

@ Aşkın Güngör: O gülümseme yüzünüzden eksik olmasın Aşkın abi :) Siz de sağ olun, var olun.

@ İçimden geldiği gibi: Rica ederim. Sonuna kadar hak ettiniz ;)

Hayal Kahvem dedi ki...

Selam Mit.. Ben bu yazıya dün yorum yazmıştım.. Aaa! Baktım benim yorumum yok! Aşkolsun yoksa onaylanmadı mı yazım:))

Ne yazmıştım? Du bakalım şöyle toparlayayım.. Demiştim ki "mimlenmek" daima korkutur beni.
Niye mi? Çünkü en son parmağını sallayarak "Seni mimledim!" diyen benim Tarih öğretmenimdi. Sonra bi ağzımda kuş tutmadım. Buna mukabil neler neler yaptım. Gene de Tarihten ikmale kaldım:)) Şimdi "mimlenmek" durumunda kalınca.. Eyvahhh! demedim değil. Dedim valla! Amaaaa çok tebrik ederim Yorgun Savaşçı... Siz yüreğimize sevimli savaşçı diye çoktan bağdaş kurup oturmuştunuz bile... Şaşırmadım bu başarınıza o nedenle:))) Böyleyken böyle işte...Sevgiler...

mit dedi ki...

Selamlar;

Benim yazımdan daha güzel yazılan yorumları yayınlamıyorum ...dermişim :) Şaka bir yana bu yorumunuzu ilk defa görüyorum. Bir önceki gelmemiş demek ki. Aynı şey birkaç kez de benim başıma gelmişti.

Merak etmeyin, bu ödülü hakketmek için ağzınızla kuş tutmanıza gerek yok :) Sadece en iyi yaptığınız şeylerden birini yapmanız yani güzel yazılarınıza devam etmeniz yeter de artar bile ;)

Övgü dolu sözleriniz için teşekkürler ve sevgiler.

Adsız dedi ki...

mitcimmm çooook teşekkürler ödül ve güzel düşüncelerin için karşılıklı hemşerim benimm:)

ödülünüde tebrik ederimmm:) en kısa zamanda bloğuma taşıycamm:)

mit dedi ki...

Rica ederim hemşo :P Sonuna kadar hakkettiniz efendim, güle güle kullanın ödülünüzü.

Teecetveli dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
mit dedi ki...

Hoş geldin, sefalar getirdin. Bu kadar çok ara vermemen dileğimle...