5 Aralık 2009 Cumartesi

Kalemleriniz hazır mı?


Hikaye yazmayı sever misiniz? Peki Ejderha Mızrağı serisini sever misiniz? Cevabınız evet ise size harika bir haberimiz var!

Fantastik Edebiyat hakkında yayın yapan ve Türkiye'nin önde gelen sitelerinden birisi olan Kayıp Rıhtım, kuruluşunun ikinci yıl dönümü şerefine nefis bir etkinlik düzenliyor; Ejderha Mızrağı temalı bir öykü seçkisi...

Sitede zaten her ay faklı temalar üzerine oldukça keyifli seçkiler yazılmakta ve ortaya güzel hikayeler ortaya çıkmaktaydı. Bu kez bizleri varolan bir hikayenin içine davet ediyor, seçtiğimiz bu evrendeki karakter ve mekanları kullanarak öykü yazmamıza fırsat veriyorlar.

Resmi açıklama için buraya, Aylık Öykü Seçkisi'ne ve birbirinden güzel kısa hikayelere ulaşmak için de buraya tıklayabilirsiniz.

Kaleminize kuvvet...

6 comments:

Pabuc dedi ki...

Bu konu beni aşar...ama yine de bişeyler yazayım :) bu yaazınıda okuduğumu bilesin :)

mit dedi ki...

Sağol :) İlk yorumun senden geleceğini biliyordum nedense :) Teşekkür ederim.

kusad dedi ki...

Ya bana bunun karakterlerini ufak bir şekilde özet geçermisin katılmak istiyorum fakat bilmiyorum.Kayıp Rıhtım'dan baktım ama bulamadım.Bana şöyle kişilik özelliklerini filan özetlersen müthiş olur.

mit dedi ki...

Ejderha mızrağı serisi çok detaylı ve derin bir konudur kusad. Efsaneleri ve karakterlerini özet olarak geçmek bile sayfalar tutar, emin ol :) Kayıp Rıhtım'dan özel mesaj atarak yardımcı olmaya çalışacağım. Rıhtımda görüşmek üzere...

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Merhaba sevgili Mit,gece gece yorumuna öyle güldüm ki teşekkür etmek için geldim.Sağlıcakla kal.:))

mit dedi ki...

Teşekkürler :) Gülümsetebildiysem ne mutlu bana. Siz de sağlıcakla kalın... ;)