21 Haziran 2010 Pazartesi

Trendy Blog Ödülü

Blog sayfamın sıkı takipçilerinden ve değerli yorumcularından olan Aynur Hanım (nam-ı diğer Küçük Hala) bir ödül vermiş bana sağ olsun.

Gerçi uzun zamandır sayfamla ilgilenemediğim için ödülü değil de iyi bir köteği hakkediyorum ama neyse...

Kendisine buradan çok teşekkür ediyor, Yiğit Kartal'a kucak dolusu sevgi ve öpücükler gönderiyor, bu ödülü de tüm blog dostlarıma armağan ediyorum.

Her şey için teşekkürler...

6 comments:

Pabuc dedi ki...

Teşekkrler tamam kabul ediyruz ödülü ;) Seni mi kıracaz elimize yapışmaz ya şuncacık ödül ..alır gönlümüzün bi köşesine koyarız artık ;)

Aslında ömründe ortaokul/lisede alınan dolmakalem ödülleri dışında bi ödül alamayan benim gibiler için ne hoş şeydir sanalda ödül almak :))

Nice ödüllerin olsun Yorgun Savaşçı..

mit dedi ki...

Rica ederim, ne demek? :) Siz daha nice "gerçek" ödüllere sahip insanlarsınız aslında. Ama elimizden bu kadarı geliyor, ne yapalım. Buna da şükür :)

Sihirlitorba dedi ki...

evet bence de sen iyi bir köteği hak ettin :))) çok güldüm yine...aslında bu kadar gülmemin nedeni şu:ciddi ciddi anlatırken birden araya böyle komik kaçabilecek bir kelime sıkıştırıyorsun :))) ödülün hayırlı olsun...inşaallah daha nice sanal ve gerçek ödüller görürsün...ayrıca da teşekkürler beni de layık gördüğün için...

mit dedi ki...

Güldürmem lazım, içim rahat etmiyor :) Ya da şöyle diyeyim; iki dakika ciddi olamıyorum :)

Çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz daha nice gerçek ödülleri kucaklayabilir, nice sanal ödülleri de birbirimizin kafasına yastık misali fırlatma şansına erişiriz ;) Bana ha, ödül ha! Al sana! :)

Pabuc dedi ki...

Bana ödül felan verenin yastık yerine ödülü fılatırım kafasına onu biliyom :) Hele bi de mimler var Allahımmmmmmmmm..biraz önce paslanan bi mimi cevapladım yayınlayacam ama sonuna da bi not düştüm yazı biraz ciddi geldi bana...

Bana ha ödül ha!! koptummmmmmm.Az gülüyodum bu da üstüne iyi geldi..;)

Not: Sen güldürmeden duramıyon ben de laf duramıyom oooff offfff :P

mit dedi ki...

O mimlerden bende de çok var. Mesela Sihirli Sepet de bir mim yollamıştı bir ara bana kokular üzerine. Hala yazamadım. Aman duymasın! Aaa, duydu :)